De ce am ales CIRCONTROL?

Din 1997 încoace acest producător spaniol și-a pus ca scop să ofere consumatorilor produse și servicii inovative și competitive în domeniul parcărilor eficiente și al încărcării automobilelor electrice. Această echipă de profesioniști este ferm convinsă că inovațiile, internaționalizarea, calitatea și contactul direct cu clienții sunt cea mai eficientă cale spre a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate la un preț competitiv. Este tocmai ceea ce ar suna în unison cu ideile noastre.

Echipa Circontrol este mereu în căutare de soluții noi, dornică de a cunoaște, mișcată înainte de noile provocări și vise ce apar în fiecare zi. Datorită acestor două lucruri echipa de profesioniști de la Circontrol poate oferi soluții inteligente în domeniu.

Siguranța și securitatea.

Petru a asigura aceste două lucruri importante, compania Circontrol își încurajeaza lucrătorii să fie mereu în pas cu timpul; este în dialog direct cu întreaga rețea de clienți, pentru a reacționa promt la toate devierile posibile; urmărește necesitățile și interesele pieții, pentru a îmbunătăți calitatea produselor și serviciilor.

Anume această poziție a producătorului spaniol, dorința lui de a fi mai bun, a depăși așteptările consumatorului și a fi mereu cu un pas înainte, ne-a făcut să alegem ca partener compania Circontrol.

De aceea stațiile noastre au un grad avansat de securitate și siguranță, depășind cu mult cerințele. Pentru că nouă ne pasă.

Cu respect, echipa EV Point.

Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *