Despre noi

EV Point este Rețeaua Națională de încărcare a vehiculelor electrice disponibilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Rețeaua națională EV Point este dezvoltată de EV POINT SRL în cadrul programului de asistență „Orașe ecologice durabile în Moldova – Catalizarea investițiilor în orașe verzi durabile în Republica Moldova, folosind o abordare holistică de planificare urbană integrată” finanțat de PNUD Moldova parteneri ai căreia sunt:

  • PNUD Moldova
  • Green City Lab
  • GEF
  • Ministerul Economiei
  • Agenția pentru Eficiență Energeticcă

Principalii parteneri comerciali ce oferă asistență în implementare sunt:

  • Circontrol – cel mai mare furnizor european de statii de încărcare a vehiculelor electrice
  • BEMOL – rețeaua de stații PECO de încărcare ce oferă acces și teren pentru amplasarea stațiilor EV
  • DAAC HERMES – distribuitorul vehiculelor electrice ce oferă asistență și siguranță pentru procesul de încărcare la stațiile EV Point, respectiv garanția că orice defectiunea a unui vehicul apărută în procesul de încărcare la stațiile EV Point va putea fi diagnosticat și reparat gratuit
  • et cetera –  restaurantul unde simți gustul mâncării de acasă și aroma vinului bun moldovenesc
  • Victoriabank – pentru plăți sigure și confortabile

Prima Rețea Națională EV Point oferă o modalitate simplă de acces la punctele de încărcare pentru vehicule electrice pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Deținătorii de vehicule electrice pot accesa stațiile cu un card de acces RFID, prin aplicația mobilă „EVPoint Moldova” din Google Play Market și App Store, sau din Contul Personal deschis pe www.cabinet.evpoint.md.

 

Pentru a deschide un Cont Personal e suficient a furniza câteva informații de bază. Vă rugăm să accesați Intră în Cont pentru mai multe informații sau să ne contactați la +373 60 60 99 00.
Despre noi
Despre noi

EV Point operează cu un singur sistem de gestiune a stațiilor de încărcare, indiferent că acestea sunt în proprietate sau aparțin partenerilor. Facem vizibile punctele de acces disponibile pe o hartă live.

 

Oferim posibilitatea de a alege și rezerva stația de încărcare, aplicând un tarif diferențiat la stații precum și un sistem de notificări privitor la funcționalitatea rețelei.

Suntem mai aproape de Dumneavoastă prin amplasarea unor stații simple, robuste și fiabile în locații de încredere pentru orice vehicul electric.

 

Conducătorul auto pe parcursul încărcării poate servi o gustare, se poate odihni, finisa lucru sau poate chiar dormi.

 

Esența rețelei naționale EV Point este axată pe principiul funcționării continue punând accent pe faptul că stația de încărcare va lucra în orice moment, indiferent de timp.

Despre noi