Rețeaua

Creăm cea mai extinsă rețea naținală de stații de încărcare a vehiculelor electrice din Moldova

Vrei să instalezi o stație de încărcare a vehiculelor electrice. Sau poate ai deja o stație? EV Point oferă soluția de operare și administrare a acesteia.

Acum poți deveni parte a rețelei EV Point, o rețea cu acoperire națională aflată în continuă dezvoltare. În prezent avem peste 700 utilizatori constanți ai rețelei. Un acces la sistemul complex în care poți vedea în timp real toate informațiile colectate de stația proprie.

Dorim să extindem rețeaua permanent acolo unde este nevoie. Iar tu ne poți ajuta. Putem negocia modalitățile de colaborare și pentru aceasta suntem mereu disponibili.

Continuăm să dezvoltăm infrastructura de stații alături de PNUD și Green City Lab prin proiectul co-finanțat ce are ca scop dezvoltarea de încărcătoare rapide pe teritoriul Republicii Moldova, creând în acest sens Prima Rețea Națională de Stații de Încărcare a Vehiculelor Electrice.

În proiect vom instala peste 50 stații AC cu câte 2 prize a 22 kW și minim 10 stații de încărcare rapidă DC 50kW+43kWAC compatibile cu toate tipurile de EV și PHEV, toate amplasate în peste 40 locații din țară. Avem în proiect să extindem numărul de stații DC, iar obiectivul este de a acoperi 5 000 km de drumuri naționale cu stații de încărcare rapide.

Pentru detalii și parteneriat trimite un mesaj la support@evpoint.md sau telefonează-ne la +373 60 60 99 00.

Rețeaua