TARIFE

Care sunt Tarifele?

Din 9 iunie 2022 în rețeaua EV Point sânt valabile urmatoarele tarife:

Stația AC în raza  mun. Chișinău  2×22 kW, un EV 5,05 lei.
Stația AC în afara  mun. Chișinău  2×22 kW, un EV 5,20 lei.
Stația DC, portul C type 2 (AC) –  43 kW, un EV 5,35 lei.
Stația DC 50 kW, portul A și B, rapide tip CCS și ChadeMO, în raza  mun. Chișinău, un EV 6,90 lei .
Stația DC 50 kW, portul A și B, rapide tip CCS și ChadeMO, în afara mun. Chișinău, un EV 7,25 lei.

** Pentru persoane fizice

Ne vom strădui să menținem un tarif unic în rețeaua EV Point. Rețeaua se extinde de la o lună la alta și pe măsura includerii în rețea a partenerilor, tarifele se pot diferenția de la o stație la alta. Înainte de a iniția procesul de încărcare rugăm să verificați tarifele aplicate.

EV – unitate de măsură echivalentă la 1kW, care nu poate fi considerată ca kW și reprezintă unitatea de măsură de utilizare a stației de încărcare a bateriei vehiculelor electrice.

Cum pot achita consumul?

Încărcare la stație se bazează pe un proces pre platit (pre paid). Astfel înainte de a iniția procesul de încărcare, Contul  Personal trebuie să dețină un sold nu mai mic de 0 lei. În cazul în care nu există sold dispinibile, rugăm să efectuați alimentarea Contului Personal utilizând un card bancar.

Plățile cu cardul sunt procesate de Victoriabank, iar informațiile aferente procesării nu se salvează, ceea ce face imposibil ca în cazul în care nu sunt bani pe cont să vă putem scoate banii în mod automat. EV Point nu aplică plăți automate și nici plăți recurente.

Pentru inițierea procesului de încărcare mai rapidă, puteți utiliza un Card RFID ce poate fi obținut trimițând o solicitare la
support@evpoint.md sau telefonând la +373 60 60 99 00